Конкурс

Конкурс

Стани сътрудник на JobTiger.tv

 JobTiger.tv обявява конкурс за сътрудници в рубриките „Новини”, „Събития”, „Професионалист” и „Предприемач”.

Ако сте положително настроени, креативни и смятате, че HR светът е вълнуващ, направете видео-репортаж и споделите вашия поглед за него до 23 декември 2012 година.

Най-добрите ще получат предложение за работа и сътрудничество. Победителят на журито ще получи и предметна награда – Samsung Galaxy Tab 2.

Условия на конкурса:

JobTiger.tv е видео портал за работа и кариерно развитие на компанията JobTiger, чиято цел е да помогне на хора, които си търсят работа или искат да сменят хода на кариерата си. За да участвате в конкурса трябва:

 • Да заснемете видео-материал – до 5 мин., посветен на пазара на труда, който да попада в някоя от категориите „Новини”, „Събития”, „Професионалист” и „Предприемач”;
 • Видео-материалът трябва да е авторски и да бъде придружен от статия, до 500 думи, по темата;
 • Всички видео-материали ще бъдат приемани, обработвани и публикувани като линкове на качени файлове в YouTube;
 • Всички видео-материли, участващи в конкурса, трябва да бъдат с монтирани “шапката” на JobTiger.tv  и логото JobTiger.tv Конкурс (ще ги откриете приложени по-долу);
 • Задължително е като описание към видео-материалите, участващи в конкурса на JobTiger.tv, да бъде добавено уточнението, че “видеото се състезава в конкурса за сътрудници на JobTiger.tv (http://jobtiger.tv/competition/)”
 • Всички участници в конкурса трябва да потвърдят съгласието си техните авторски материали да бъдат споделяни, използвани и публикувани за целите на конкурса, в JobToger.tv и всички социални мрежи.

Наградите: 

Всички изпратени материали, които отговарят на изискванията, и демонстрират добър професионален стандарт, ще бъдат публикувани на JobTiger.tv и ще участват в състезанието.

Изпратените материали ще участват в рейтингово гласуване на публиката, но жури на JobTiger ще избере победителите, които ще получат предложение за работа или сътрудничество.

Отново журито ще присъди и една голяма, предметна награда, за най-добрия материал – Samsung Galaxy Tab 2.

Победителите от конкурса ще бъдат обявени на 10 януари 2013г.

Можете да свалите „шапка“ на JobTiger.TV за вашите видеоклипове от тук

Можете да свалите лого на конкурса от тук

  Форма за изпращане на видео материали
  Име*
  Фамилия*
  Вашият Email*

  Кратка информация за автора*
  Социални профили за връзка*
  Статия*
  Връзка към каченото видео в youtube*
  Моля, въведете кода за потвърждение*
  captcha
  Всички полета маркирани с "*" са задължителни!