3 ползи от участието в HR Industry 2016

3 ползи от участието в HR Industry 2016

На 11 февруари, в х-л Хилтън, ще се проведе петото издание на браншовия форум HR Industry. Това е единствено по рода си събитие, което събира на едно място компании от сферата на човешките ресурси, предлагащи услуги по подбор, оценка на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци и всички други сфери, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Ползите от участие в събитието са многобройни. Една от тях е свързана с нетуъркинга. Подобни форуми са изключително подходящ терен да се срещнете и запознаете с три вида „целеви публики“.

Първо, на HR Industry традиционно сред посетителите има множество HR специалисти и мениджъри, които представляват интерес за всеки изложител. Комуникацията с тях се е доказала през годините като ползотворна – те търсят специфични услуги, които да закупят. Именно тези посетители са и едни от главните целеви публики, интересуващи участниците във форума. Комуникацията между двете страни е източник на ползи, каквито трудно могат да бъдат постигнати при задочен контакт по мейл или телефон.

Второ, сред останалите изложители има и такива, от които можем да почерпим опит и да установим делови контакти. Има организации, които не предлагат целия спектър от услуги и се нуждаят периодично от подизпълнители. Именно с подобни специалисти може да бъде установен контакт по време на HR Industry. Обстановката предразполага и участниците в изложението могат в рамките на деня да поговорят с всеки достатъчно пространно, ако такава необходимост съществува.

Трето и немаловажно е, че млади, а и опитни специалисти, посещават форума, за да се ориентират в спектъра от актуални HR услуги, а и за да си потърсят перспективен работодател. Самият факт, че един специалист е посетил форума е достатъчно свидетелство за неговата мотивация и ангажираност. От подобни посетители могат да бъдат подбрани надеждни и жадни за кариерна реализация млади експерти, които да бъдат включени в екипа на компанията.

Повече за изложението можете да научите тук, а ако не искате да пропуснете шанса да се срещнете с потенциални клиенти и партньори, добре е да се регистрирате и вие. Заявки се приемат до 1 февруари.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg. 

Публикации от серията