4ФИНАНС: „Преборваме се с трудните ситуации и винаги продължаваме напред“

На 30 ноември 2017 г., в УНСС, се състоя осмото издание на единственото по рода си специализирано събитие  – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. По време на изложението се представиха 85 компании и организации от споменатите сектори, със своите свободни работни и стажантски места, а посетителите бяха над 6000. Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Сред участващите работодатели беше и компанията 4 ФИНАНС. Тя е част от международната група „4finance“. Групата е лидер сред онлайн кредиторите, оперира на три континента и в 17 държави.

Разговаряхме с г-жа Светла Добрева, HR мениджър в компанията. Тя сподели, че фирмата търси амбициозни млади хора, имащи желанието да се развиват във финансови корпоративни структури. Г-жа Добрева подчерта, че екипът в 4 ФИНАНС е млад, динамичен и сплотен – в компанията цари дух на приятелство. Чуйте, какво още ни разказа нашата събеседничка за 4 ФИНАНС и изискванията към кандидатите и възможностите за кариерно развитие.

Свързани публикации