61 компании ще вземат участие в „Дни на кариерата“ в секторите: ИТ | Телекомуникации | Business Process Outsourcing (BPO)

На 16 октомври 2014 г., от 10:00 часа, в Интерпред – СТЦ София, стартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за тази година, организирани от JobTiger, с финансовата подкрепа на Mobisystems.

Careerdays_banner_300x250Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти и млади специалисти с водещите компании от секторите: ИТ, Телекомуникации, Business Process Outsourcing (BPO). В рамките на утрешния ден, от 10:00 до 18:00 часа, 61 компании-участници ще имат възможността да представят дейността си и своите свободни позиции пред посетителите на форума. През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Именно тук компаниите ще представят реални казуси от своята практика, по време на които посетителите ще имат възможността да разберат повече за всяка от тях, както и да открият отговорите на въпроси, които ги интересуват, свързани с компанията.

„Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации, Business Process Outsourcing (BPO) ще бъдат открити от управителя на JobTiger,  г-н Светлозар Петров и представител на Интерпред СТЦ – София, организационен партньор на събитието.

За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от участниците, между които таблет, електронен четец, Skitterbot , настолни игри DIXIT, палатка и много други.

 kolaj

Публикации от серията