Accedia на „Национални дни на кариерата“ 2015

На 10 и 11 март се проведе софийското издание на най-големия младежки кариерен форум „Национални дни на кариерата“. На него 124 компании представиха своите стажантски програми и свободни позиции за млади специалисти.
Accedia бе една от компаниите, взели участие във форума. Това е бързоразвиваща се IT фирма, която през октомври 2014 г. бе отличена в проучването „ТОП ИКТ работодател“, в категория „Малки компании до 50 служители“. Accedia е компания, която доставя ИТ услуги по консултиране, софтуерен развой и аутсорсинг. Тя разработва комплексни решения както за малкия и среден бизнес, така и за големи предприятия.
Управляващият партньор Николай Тодоров сподели, че наградата е подобрила разпознаваемостта и HR маркетинга на компанията. Той допълни, че участват в „Национални дни на кариерата“ 2015, за да потърсят нови попълнения за екипа си, който постоянно се разраства.
„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда за 14-а поредна година. Форумът се организира от JobTiger, а генерален спонсор за дванадесета година е Нестле България. Програмата на форума за останалите градове можете да откриете на http://national.careerdays.bg/.

Публикации от серията