Accedia: „Най-ценно за нас е да намерим област, в която още да се подобряваме“

Тази година се проведе четвъртото поредно издание на проучването „ТОП ИКТ Работодател“. Големият победител и носител на секторната награда „Развой на софтуер” е Accedia.

Accedia е българска компания, бързо разширяваща екипа си. Тя е специализирана в предлагането на консултантски услуги, аутсорсинг на разработка на софтуер и създаване на цялостни софтуерни решения, както за малкия и среден бизнес, така и за големи международни корпорации.

HR мениджърът Нина Гонева и управляващият съдружник Николай Тодоров споделиха пред нашата камера причините, които са ги мотивирали да се включат и тази година в надпреварата. Особено силно впечатление прави фактът, че мениджмънтът на компанията не се стреми само да спечели първото място, а да идентифицира своевременно слабите страни в работата на екипа и да отстрани всички недостатъци, които проучването е установило.

Проектът „ТОП ИКТ Работодател“ се изпълнява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България, Българската асоциация по информационни технологии и Българска асоциация за управление на хора. Инициативата бе подкрепена и от Sofia Airport Center и CSC Bulgaria. Финансово и логистично съдействие оказаха също Experian, Taulia, SoftServe и Audit Advice Associates.

Свързани публикации