ACCEDIA: „Тепърва ще ставаме все по-добър работодател“

На 10 октомври 2017 г. станаха ясни победителите в шестото издание на ежегодното проучване „ТОП ИКТ Работодател“. Тази година с голямата награда в общото класиране си тръгна ACCEDIA – една компания, която за трети път печели призове от проучването. ACCEDIA бе отличена и с първото място в категорията „Развой на софтуер“.

Методологията и проучването са дело на специализираната в одит в областта на човешките ресурси компания Audit Advice Associates (AAA). Отличените компании бяха наградени на церемония в Български Културен Център.

ACCEDIA е българска компания за професионални ИТ услуги, основана през 2012 г., специализирана в консултиране, аутсорсинг на софтуер и комплексни решения както за малки и средни, така и за големи компании. Сред клиентите й са водещи финансови институции, банки, ИТ корпорации от Fortune 100, международни телекоми, логистични фирми и иновативни стартъпи. Още през 2014 г. компанията попада сред трите най-бързо развиващи се ИТ компании в България, а през 2016 г. открива свой офис в Пало Алто, Калифония. През годините, компанията е била отличена с различни награди – основно за проявленията на ACCEDIA като добър и предпочитан работодател. Плановете за бъдещето са в посока още нови и модерни решения, както и постоянен растеж.

Мисията на компанията е да развива софтуерни иновации, а сред ценностите й са откритостта, професионализмът, отдадеността и привличането и развиването на таланти. Всичко това се потвърди и от думите на изпълнителния директор на ACCEDIA, г-н Николай Мутафов, който бе така любезен да ни отдели няколко минути за кратко интервю след церемонията по награждаването на победителите.

Чуйте какво сподели изпълнителният той пред камерата ни и очаквайте интервюта с останалите победители в проучването „ТОП ИКТ Работодател“ 2017 г.

Публикации от серията