Concentrix България: „Даваме възможност и среда за развитие на служителите си“

Concentrix България е лидер в предоставянето на цялостни решения и иновативни технологии на своите клиенти, повечето от които са световни лидери в своите области . Центърът на компанията в България е създаден през 2007 г., а днес тя разполага с офиси в София и Варна. В компанията работят над 900 високвалифицирани служители от повече от 26 националности, които предоставят услуги на повече от 15 езика.

Concentrix България разполага със специална програмата за релокиране, включително поемане на нощувки и транспорт и помощ при намиране на жилище. Програмата е приложима не само за чужденци, но и за българи, които живеят в чужбина и искат да се завърнат в страната. Нещо повече – от програмата могат да се възползват и специалисти, живеещи в по-малки населени места в България, които се местят в София, за да работят за Concentrix.

От видеото, освен повече за корпоративната култура на Concentrix, ще разберете за различните свободни позиции, които в момента се предлагат в компанията. Както и например как може от България да ви назначат в Белфаст или какъв бонус можете да получите, ако препоръчате приятел за конкретна позиция. Ще чуете и за професията Customer Service Representative – как тя подобрява вниманието към детайлите, комуникативните и меките умения.

Повече може да научите по време на ежегодния кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO, където Concentrix ще вземат участие.  Изложението ще се проведе на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Вижте съвети как да се подготвите за да подобрите шансовете си за намиране на работа сред една от водещи компании, които ще участват на изложението.

Свързани публикации