Динова Русев и Съдружници: „Изключително ценно е да знаем нуждите, както на бизнеса, така и на служителите“

На 10 октомври 2017 г. станаха ясни победителите в шестото издание на ежегодното проучване „ТОП ИКТ Работодател“. Методологията и проучването са дело на специализираната в одит в областта на човешките ресурси компания Audit Advice Associates (AAA). Отличените компании бяха наградени на церемония в Български Културен Център.

Проектът бе подкрепен от Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“. Това е дългогодишна правна кантора, която разполага с много тясно профилиран екип от специалисти по трудово право. Дружеството е създадено през 2003 г. като част от голяма консултантска компания, а от 2009 г. се отделя като независима адвокатска кантора, осигуряваща пълен спектър от правни услуги и консултираща някои от най-големите международни инвеститори в страната. Компанията е член на редица професионални асоциации в адвокатския бранш. Мисията на „Динова Русев и Съдружници“ е да направи всичко необходимо, за да помогне на клиентите си да постигат целите си, осигурявайки им висококачествени правни съвети по практичен начин.

Чуйте какво сподели г-жа Весела Кабатлийска от „Динова Русев и Съдружници“  пред нашата камера и очаквайте интервюта с останалите спонсори и победители в проучването „ТОП ИКТ Работодател“ 2017 г.

Публикации от серията