„Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO – практически насоки за посетители

През първата половина на октомври ще се състои шестото поредно издание на кариерното изложение, организирано от JobTiger – „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO. Форумът събира на едно място водещи компании от трите сектора и млади хора, желаещи да започнат стаж или работа в някоя от тези сфери.

Посетителите на кариерни форуми са поставени пред нелеката задача да се представят максимално ефективно и впечатляващо пред потенциалните работодатели. И в този случай ситуацията е не по-различна. Именно затова разговаряхме със специалиста от отдел Подбор в JobTiger Мартин Мънев. Като човек, запознат отблизо и експертно с процеса по кандидатстване и наемане на служители, Мартин има ясна визия за подготовката и стъпките, които трябва да бъдат предприети. Успешното участие в кариерен форум е начинание, което изисква от търсещите стаж и работа фокусираност, предприемчивост, предварителна подготовка и отлична комуникативност. Останалите съвети можете да научите от видеото – след като се запознаете с него, шансовете ви за добър кариерен старт ще са по-големи, а участието ви в единственото подобно кариерно изложение, ще бъде с положителност по-плодотворно и по-малко притеснително.

Кариерният форум ще се проведе на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Публикации от серията