EVN набират стажанти за над 50 позиции във всякакви бизнес направления

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2018 продължават, а през това време ви запознаваме с някои от участващите компании и предложенията за работа или стаж, които те имат за посетителите. По време на софийското събитие от най-големия кариерен форум поговорихме с Надежда Тонкова , ръководител на екип „Подбор и развитие“ в EVN.

„Разчитаме много на това събитие, за да промотираме нашите позиции, както стажантски, така и за работа. Традиционно присъстваме на това събитие от доста години“ – посочи мениджъра.

Голямата компания от енергийния сектор се отличава със своята мащабна стажантска програма. По време на форума те набират кандидати за летен, тримесечен стаж за над 50 позиции. Става въпрос както за млади хора с техническо образование в областта на електротехниката и топлотехниката, така и за кандидати с желание да се развиват в почти всички бизнес направления – финанси, счетоводство, маркетинг, продажби, юридически специалности и др.

Надежда Тонкова посочи едно универсално качество, важно за всеки кандидат, независимо от сферата на знанията му – това е желанието и нагласата на младите хора да учат и обогатяват своите знания и умения. Чуйте повече във видеото.

EVN ще участват на „Национални дни на кариерата“ 2018 и в Пловдив – на 4-ти април в Конгресен център на Пловдивски панаир.

Подробности за всички оставащи събития от форума през тази година на http://national.careerdays.bg/

Свързани публикации