Experian: „Нашите служители оценяват много високо положителната атмосфера тук“

Спонсорирана публикация

На 13 октомври ще се оповестят резултатите от четвъртото издание на ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“. В проучването участват 31 компании от IT сферата и телекомуникациите. Целта на мероприятието е да бъдат отличени най-добрите работодатели, на базата на широкоформатно допитване до всички служители от компаниите, които са се включили в проучването.

Един от партньорите на „ТОП ИКТ Работодател“ тази година е Experian. Това е компания, която се отличава от традиционната представа за IT организация. Самите служители на Experian определят работодателя си като „информационна компания“.

Experian е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични решения и маркетинг услуги на организации и потребители, с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения. Използвайки всестранните си познания за хора, пазари и икономики, Experian помага на компаниите да създадат, развият и управляват отношенията със своите клиенти, за да направят търговската си дейност по-печеливша.

В проучването „ТОП ИКТ Работодател“ вземат участие някои от най-големите и познати компании в телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите. Сред тях има както български, така и международни фирми, опериращи на нашия пазар. Самото проучване се провежда по инициатива на технологичния издател ICT Media и  JobTiger, а резултатите се оценяват по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА). Резултатите от проучването ще бъдат обявени на 13 октомври по време на Кръглата маса, организирана за целта.

Проектът се изпълнява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България (AmCham), Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Генерални партньори на инициативата са Tishman International Companies и CSC. Партньори на проекта са Experian, Taulia, MetLife, SoftServe и Dinova Rusev & Partners.

Свързани публикации