Гергана Машал, Radioactive International Recruitment „Участието ни в Национални дни на кариерата е от изключителна важност“

Спонсорирана публикация

На 14 и 15 март, в София, НДК, ет. 2, стартира тазгодишното издание на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Това е най-големият и утвърден кариерен форум в страната, като тази година ще е неговото 16-то поредно издание. Събитието ще срещне на едно място над 120 български и международни компании и хиляди младежи търсещи първи стаж или работа. През годините, над 38 000 души са стартирали кариерата си от този форум успешно.

Сред изложителите тази година е и Radioactive International Recruitment. Това е млада българска компания със сфера на дейност в областта на набирането на персонал. Разговаряхме с нейния управител – г-жа Гергана Машал.  Фирмата работи успешно на българския пазар, но оперира и с чуждестранни клиенти от Дубай, Литва, Малта и Беларус, като това портфолио постоянно се разширява. Екипът е млад, но опитен и е подпомаган от много на брой маркетингови специалисти.

Г-жа Машал сподели, че „Национални дни на кариерата“ е според нея най-успешното събитие от подобен тип и участието на компанията е от изключителна важност за бизнеса. Тя подчерта също така, че форумът е много полезен както за кандидатите, така и за участващите компании, поради ред причини.

Г-жа Машал посъветва младите хора да си направят преди събитието реална самооценка за ценза и качествата си, да решат какви са целите им и да работят целенасочено за постигането им. Друг отправен съвет бе придобиването на опит в чужбина от страна на младежите, когато това е възможно. Тя им препоръча също така да не се страхуват да използват компании за подбор на кадри – услугата е безплатна в България и осигурява достъп до водещи работодатели.

Свързани публикации