HR Unconference ще се проведе в София за втори път

HR Unconference ще се проведе в София за втори път

След огромния успех миналата година HR Unconference (HRU) се завръща в София на 15 април. Този път събитието е насочено към новите инструменти и практики за намиране на кадри за ИТ и технологични компании. #hruSofia ще подчертае нарастващата нужда от канали и инструменти за откриване на подходящи кандидати,  особено за технологични позиции. Сред дискутираните теми ще бъдат ролята на агенциите за подбор като медиатор  между специалистите и работодателите, как се печели доверието на ИТ специалистите, employer branding и много други.

HR Неконференциите са международна серия от събития, в които акцентът е върху свободната комуникация и споделянето на опит и идеи между специалисти Човешни ресурси, подбор на персонал, управители на компании и други. Събитията са организирани в повече от 50 държави и са събирали над 6000 души от целия свят.

Андрей Маевски, съосновател на GlobalHRU сподели: “Щастливи сме да организираме второто издание на HR Unconference в София. Миналата година събитието остави незабравими спомени и желание за споделяне на опит, креативни решения и страст към взаимно вдъхновение. Вярваме, че форматът и съдържанието на #hruSofia ще утвърди тези практики, които ще доведат до осезаем и измерим растеж на ИТ сферата в България”.

Сред лекторите тази година има представители на Musala Soft, JobTiger, Base Systems, Droxic, Bulwork и други.

Всички клиенти на JobTiger могат да закупят билет с 25% отстъпка от цената, използвайки промокод hrujobtig25!

Присъедини се към нас на 15 април! Събитието ще се проведе в IT Step (бул. Ал. Стамболийски №55, ет. 5). За повече информация посетете: http://www.globalhru.com/event/hrusofia-sourcing/

HR Unconference в София се организира в партньорство с JobTiger, EPAM и БАУХ.

Свързани публикации