iCard: „Като компания предоставяме много възможности“

На 18 октомври, в Swiss Belhotel, ще се проведе първото локално издание на утвърденото вече кариерно изложение „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. То е организирано от JobTiger, а златен спонсор на инициативата е финансово-технологичната компания iCard. Разбира се, нашият екип се срещна с мениджъри и служители, използвайки повода да си поговори с тях за компанията.

Много от нещата, които научихме за iCard, чухме от г-н Явор Петров, Главен директор Технологии в iCard. Той заяви още в началото на разговора ни, че работи в екип от 150 човека, а в цялата компания персоналът е около 400 човека. Той ни сподели, че изискванията към служителите са високи, но това се компенсира с шансове за служебно израстване и отлична работна среда, предоставяща богат комплекс от възможности и за релакс, както и социални бонуси. Г-н Петров отбеляза също, че компанията е лидер във финансовата индустрия в Европа.

Научете какво още споделиха нашите събеседници – утвърдени служители от финансово-технологичния лидер. От тях ще научите с какво компанията е иновативна, какви предложения има към клиентите, защо работата е толкова удовлетворяваща и какъв е мотивът на iCard да подкрепи изложението „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

Свързани публикации