Интервю с Ирена Арабаджиева – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Интервю с Ирена Арабаджиева – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Кои според Вас са качествата и чертите, заради които бяхте номинирана в конкурса?

Бих се нарекла добър човек, тъй като притежавам качества като отзивчивост и щедрост. Креативна съм и намирам различни начини да помагам на другите. Рядко отказвам да свърша дадена работа и често се нагърбвам с много задачи, които с оптимизъм и добро настроение довеждам до успешен край. Колегите и приятелите ми знаят, че могат да разчитат на мен.

Кои качества в хората около Вас Ви карат да се чувствате вдъхновена?

Вдъхновявам се от начина, по който изглежда и се държи даден човек, справя се с проблемите, намира правилните думи, точен е в отношенията си, умее да работи в екип и да генерира идеи. Вдъхновителите са ведри, отзивчиви, добри приятели, добри слушатели и знаят как да забавляват околните. Самоиронизират се, старателни са, но не са дребнави, преминали са през трудни моменти, но не са загубили светлината, която носят, и я раздават щедро. Именно те мотивират другите да покажат най-доброто от себе си.

Какво бихте пожелали на останалите участници в „Колегата, който ме вдъхновява“?

Бих им пожелала да не губят борбения си дух и да заразяват с него околните, да бъдат търсени и ценени, да се грижат за себе си, да намират време за почивка и да бъдат много усмихнати!

Повече за инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“, можете да разберете на тази страница.

Свързани публикации