Как да проверите каква е средната заплата за вашата позиция? Вижте в Zaplatomer.bg

Как да проверите каква е средната заплата за вашата позиция? Вижте в Zaplatomer.bg

Едновременно с подготовката за интервюто за работа не забравяйте да се подготвите за всякакви въпроси относно възнаграждението.

Преди интервюто би било разумно да направите проучване на заплатите, за да разберете каква е средната заплата за тази длъжност във вашия регион и с вашето ниво на образование и опит. Проучването на заплатите ще ви помогне и да се научите да преговаряте по-ефективно за повишение.

Плащат ли ви достатъчно? Каква заплата да очаквате от бъдещия си работодател?

В Zaplatomer.bg всеки може безплатно да сравни заплатата, която получава или очаква със свои колеги в същата професионална област. Това става като се попълнят няколко кратки полета ето тук.

Тук може да разгледате какви са средните нетни заплати по сектори, както и да видите каква е минималната и максималната заплата за конкретни длъжности.

 

Zaplatomer.bg

Как да сравните заплатата си?

Влезте в Zaplatomer.bg и въведете:

·       Позицията си или изберете от подробния списък.

·       Трудов стаж или посочете, че не сте работили на тази позиция.

·       НЕТНАТА заплата, която получавате или очаквате.

·       Допълнителните придобивки, които получавате или желаете.

·       Къде се намира работата ви, вашия пол и образователна степен.

Ако добавите и имейла си, веднъж на всеки три месеца ще изпращаме и линк към актуализирано сравнение на заплатата ви.

Можете да сравните заплатата си и от приложението PayLab Salary Checker за iOS или Android. Свалете приложението от App Store и Google Play Store.

Как да разберете каква е заплатата за дадена позиция, ако нямате опит?

Oнлайн услугата на Zaplatomer.bg позволява на хората на пазара на труда да разберат каква е средната заплата за дадена позиция дори и да нямат опит. След като изберете желаната позиция, можете да изберете опцията за Трудов стаж „Не съм работил на тази позиция“. Когато попълвате въпросника, можете да посочите очакваната заплата и да я сравните с действителността.

Подгответе се за преговорите за заплата

Ако търсите ценни съвети за това какво е важно в преговорите за заплата или какви аргументи да използвате успешно, за да получите увеличение на заплащането си, може да поръчате и подробен доклад за вашата заплата.

Калкулатор заплата

Ако получите предложение за работа с брутна заплата и се затруднявате да изчислите нетната ѝ равностойност, с помощта на калкулатора за заплата можете да превърнете брутната си заплата в нетна без попълване на много и излишни полета.

 

Zaplatomer.bg

Свързани публикации