Какво споделят участниците в HR Industry?

Какво споделят участниците в HR Industry?

На 9 февруари 2017 г., в Интерпред – СТЦ София, ще се проведе шестото издание на специализираното изложение HR Industry. Това събитие е единствено по рода си и събира заедно водещи професионалисти от български и международни компании. Обединява ги общият профил – HR – като отделните представени компании оперират в различни области на Човешките ресурси – подбор, оценка на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, работно облекло и подаръци, както и всички други области, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Изложителите имат възможността да се представят пред таргетирана публика и да я запознаят със своите иновации и продукти, оформяйки браншовите тенденции за 2017 година. През годините това изложение донесе много позитиви за участващите компании – от нетуъркинг, през имиджово позициониране, до генериране на директен нов бизнес. Това е и причината да се вслушаме в думите им и да ви представим тук някои от техните впечатления, събрани при последното изложение от 2016 година.

„Както всяка година, съм прекрасно изненадана от това, че колегите се готвят, при това, съвсем систематично“, заяви г-жа Албена Паралингова, която традиционно представя компанията A3-VD.

Очарована съм. Искам първо да благодаря на организаторите за интересните работилници и споделянето на знание“, отбеляза г-жа Невена Цачева, от IHR.

„На HR Industry ни води желанието да представим на всички HR експерти на водещи компании в България, които са днес тук, своята геймификационна платформа“, каза г-жа Любов Кирилова от 11235.

Все повече виждам и нови фирми, тази година за пръв път участващи, които също се занимават с различен тип придобивки“, сподели г-жа Екатерина Кацарова от MetLife.

Общото впечатление от проведените с участниците разговори ни остави с твърдото убеждение, че форматът е печеливш и това се отчита от компаниите, които за поредна година се включиха в HR Industry 2016. Независимо от конкретната им сфера на дейност, те заявиха удовлетворението си от събитието и споделиха ласкави отзиви за организацията и участието на другите фирми.

Ако желаете и вие да бъдете сред доволните участници в HR Industry 2017, не пропускайте да се регистрирате. Ранната регистрация, която е на преференциална цена, е до 5-ти януари.

Свързани публикации