Каменица АД: „Участието ни във „Виртуални дни на кариерата“ е една напълно логична крачка“

4 ноември 2016 Спонсорирана публикация

kamenitza-team-virtual-career-days

1.Моля, представете накратко компанията и себе си.

„Каменица“ АД е една от водещите пивоварни компании в България със 135-годишна история и запазени традиции в пивоварството. Историята ни започва през далечната 1881г. , където двамата швейцарци Рудолф Фрик и Фридрих Сулцер основават пивоварната в град Пловдив. От тогава до днес „Каменица“ се налага като иноватор в бирената индустрия в България. Гордеем се с това, че компанията ни съчетава 3 световноизвестни пивоварни традиции – Белгийската, Немската и Чешката. Очароваме потребителите и клиентите си с изключително богато портфолио, включващо местните марки Kamenitza, Astika, Бургаско, Славена, както и водещите интернационални марки Staropramen, Stella Artois и Beck’s, които произвеждаме по лиценз. Незаменима част от портфолиото ни са й вносните марки Carling, Corona, Leffe Brune, Leffe Blonde и Hoegaarden.

През 2012г. „Каменица“ стана част от групата на Молсън Корс Пивоварна Компания, към момента третият по големина пивовар в света, който управлява бизнес единици в Канада, САЩ, Великобритания, Централна и Източна Европа и Азия. В разнообразното ѝ портфолио от собствени и партньорски марки намират своето заслужено място световноизвестни брандове като Coors Light, Molson Canadian, Carling и Blue moon.

Като компания, която се стреми да предоставя уникални бирени преживявания, нашата амбиция е да бъдем „Избор №1 за потребители и клиенти“, а мисията ни е „Да очароваме любителите на бира по света“.

Моята роля в компанията е изключително отговорна, казвам се Катерина Шопова и съм директор „Човешки ресурси“. Изключителна чест е за мен да бъда част от нашия страхотен екип – мотивиран, амбициозен, изпълнен със страст и стремеж да постига най-доброто, на което е способен.

2.С какво вашата компания се отличава като работодател?

Това, което ни отличава като работодател, са нашите хора. Знаем, че именно те са истински ценното богатство за нашата компания. От изключително значение, за да намерим и задържим правилните хора, е да инвестираме време и ресурси в тяхното лично и професионално развитие. „Каменица“ АД, като част от международната Molson Coors Brewing Company, живее чрез новите предизвикателства по пътя към успеха. Като иновативна компания ние се стремим винаги да сме в крак с най-новите и успешни тенденции в сферата на човешките ресурси.

Стремим се да привличаме, развиваме и задържаме талантливи хора, като инвестираме време и усилия в тяхното развитие чрез разработване на планове за индивидуално развитие, различни обучения за изграждане на умения, както и учене от първа ръка. Ние сме бирени шампиони, които държат на качеството, предизвикват очакванията и имат брилянтно изпълнение. Служителите ни работят в неформална и креативна работна среда, която ги вдъхновява да влагат много страст във всичко, което правят.

3.Бихте ли споделили, защо решихте да се включите във „Виртуални дни на кариерата“?

Участието ни във „Виртуални дни на кариерата“ е една напълно логична крачка. Нещо повече, този кариерен форум е отлична възможност  за нас да осъществим личен контакт с бъдещите таланти на компанията. Приемаме форума за иновативен и интерактивен начин за общуване, който разкрива пред нас  възможност за открита, по-пълна и ефективна комуникация във всички посоки.

4.С какво това кариерно събитие ви е полезно?

Това кариерно събитие ни дава възможност по един нетрадиционен, ориентиран към младото поколение начин, да промотираме възможностите за кариерна реализация при нас и да открием бъдещите таланти на „Каменица“. Форумът ни дава възможност да се запознаем с амбициозни млади хора, готови да предизвикват стандартите и очакванията, да влагат страст и енергия и да се стремят към изключителни постижения.

5.Какви позиции смятате да промотирате по време на „Виртуални дни на кариерата“?

Позициите, които ще промотираме по време на „Виртуални дни на кариерата“, ще бъдат както от Търговската ни функция, така и от функция Верига на доставки с месторабота в различни градове в страната.

6.Какви кандидати очаквате да откриете на изложението?

Търсим амбициозни хора, ориентирани към брилянтно изпълнение и готови да работят в неформална обстановка, да предизвикват очакванията и да подобряват постиженията си. Очакваме да се срещнем с хора, които имат желание да се развиват и растат в професионален и личностен план и които искат да се забавляват като част от една от най-големите пивоварни компании в света.

7.Имате ли стажантска програма?

През годината предлагаме различни видове стажантски програми. Те могат да варират както в  продължителността си, така и в областта на заетост на кандидата. Стажантските програми са адресирани към хора, които нямат професионален опит, но имат амбиция да се развиват в професионален и личностен план. Те са отличен начин да изграждаме, поддържаме и развиваме екипите, от които бизнесът се нуждае, както и да осигурим професионално и личностно развитие на нашите таланти.

 

Свързани публикации