Кои са успелите в България?

Проектът „Успелите“ , създаден от Webit Bulgaria и eAcademy, който стартира в началото на месец април, вече включва няколко интервюта с успешни български предприемачи.

Сред първите, дали интервюта за „Успелите“, са Васил Терзиев – Съосновател и Изпълнителен директор на Telerik, Христо Тенчев – Основател и Главен изпълнителен директор на XS Software и Ивайло Христов – Съосновател и Главен изпълнителен директор на Komfo.

В интервютата българските предприемачи споделят информация не само за себе си и за успехите си, но и за трудностите от българската реалност, които са заставали на пътя им. Въпреки различните сфери на дейност, в които се развиват, общото между тях е, че всички те са успели да изградят успешен бизнес в България.

„Истински се гордея, че започнахме от нулата – без значителен начален капитал, външна помощ или опит в бизнеса, но успяхме да развием не просто една успешна компания, а истински международен играч.“ казва в интервюто си Ивайло Христов.

Тези и още от бъдещите лица на „Успелите“ ще имате възможността да чуете тази година по време на петото поредно издание на Webit в България.

Вторият ден от събитието, 25 април, ще предложи специална панелна дискусия с участието на успели български предприемачи. В нея, освен Пламен Русев (организатор на международните събития Webit), Ивайло Христов и Васил Терзиев ще се включи и Елена Маринова – Изпълнителен директор на Мусала, а модератор ще бъде Основателят и управител на ROI Communication – Доц. д-р Десислава Бошнакова.

Ако искате да дадете конкретно предложение за успешен предприемач в България или просто да прочетете повече за някого можете да пишете на uspelite@webitcongress.com.

Публикации от серията