Лидерите в областта на HR услугите ще се представят на единственото специализирано изложение HR Industry

Лидерите в областта на HR услугите ще се представят на единственото специализирано изложение HR Industry

 

На 11 февруари 2016 г. в Хотел Хилтън, София, ще се проведе петото издание на единственото по рода си браншово изложение HR Industry. Събитието няма аналог в сектора на човешките ресурси. На него български и международни компании имат възможността да презентират дейността си и да открият нови партньори и клиенти. Фирмите полагат все по-големи усилия да удовлетворяват, мотивират и развиват служителите си, а настоящото събитие представлява шанс за споделяне и обсъждане на най-новите тенденции в бранша от професионалистите, работещи в тази сфера. Досегашните издания на форума показаха, че изложението се радва на голям интерес от страна на бизнеса, което е сигурна индикация, че на 11 февруари 2016 г., отново ще се съберат доказани и утвърдени HR компании, водещи представители на тази професионална ниша в страната.

HR Industry е специализирано изложение, което събира на едно място разнолики фирми, покриващи целия спектър от дейности, имащи отношение към човешките ресурси. Форумът е подходящ за всички компании, които се изявяват в областите Оценка на персонала, Обучения, тренинги и тиймбилдинги, Обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, Здравно и пенсионно осигуряване, Трудова медицина, Консултантски услуги и одит, Временна заетост, Ваучери за храна, дрехи и подаръци. На изложението те ще могат да демонстрират цялата палитра от дейности, в които специализират, като по този начин привлекат нови бизнес възможности, обменят опит с другите участници и се запознаят с актуалните тенденции за 2016 г.

HR Industry се посещава ежегодно от над 500 HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании – лидери в своя сектор.Освен това, по време на еднодневното събитие ще се проведат и множество презентации. В рамките на тези представяния фирмите ще могат да демонстрират потенциала и портфолиото си пред заинтересована и опитна публика. Освен това, желаещите сред тях ще могат да дискутират и конкретни казуси, представяйки по този начин експертните си познания и използваните техники.

Нововъведение за тази година е и възможността за публикуване на новини за всяка компания в сайта на събитието – hrindustry.bg. В специалната секция „Новини“ има възможност да се качват материали, предоставени от компаниите, изявили желание за това.

Друга ползотворна възможност за участниците представлява каталогът на събитието. Всички компании, които желаят, ще имат възможността да се включат в него – или в печатната му, или в електронната му версия. Така те ще могат да покажат, че фирмата им е най-добрият избор на пазара, да затвърдят позитивния си имидж и да представят гамата от услуги, които предлагат.

Ако сте лидери в предоставянето на професионални решения и считате, че сте водещ доставчик на продукти за управление на човешки ресурси и сте по-добри от конкуренцията, не пропускайте шанса да се запишете за участие в HR Industry 2016. Можете да се възползвате от преференциалните цени, валидни за ранно записване, които ще са в сила до 8 януари. Ако пропуснете този срок, все пак ще имате възможност да заявите участие до 1 февруари.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

 

Свързани публикации