Новата бизнес година стартира в Трявна

Новата бизнес година стартира в Трявна

Новата 2017 година се очертава да бъде изпълнена с динамика, иновативност и нови възможности за развитие и надграждане на HR сферата в България. Най-голямата агенция за комплексни HR услуги на родния пазар – JobTiger – винаги се е стремяла да подкрепя и развива човешките ресурси, това е и причината да стартира новата бизнес година с второто издание на Business Leaders and HR Meetup. Това е единственото събитие в България, което събира собственици и управители на компании от различни бизнес сектори и HR специалисти на едно място.

На 19 и 20 януари възрожденското градче Трявна ще се превърне в център за споделяне на добри практики, а темите, които бяха специално подбрани спрямо нуждите на българския пазар на труда, ще са: ангажираност на персонала и практически аспекти в средното и висшето образование – дуално обучение и магистърски програми. Двете панелни дискусии на 19 януари ще продължат до 16 часа, което дава чудесната възможност на гостите да се насладят на забележителностите на планинското градче, или да създадат нови контакти!

Някои от най-значимите шедьоври на възрожденското архитектурно творчество са с локация Трявна – типични образци са  Калинчевата и Райковата къща, които са паметници на културата с национално значение! В центъра на планинското селище се намира единственият запазен и до днес възрожденски площад в България. Най-представителната сграда на площада с часовниковата кула е Тревненското школо – то е сред първите светски училища в България.

Остават само две седмици до Business Leaders and HR Meetup, така че не пропускайте да запазите за себе си едно от ограничените места за старта на новата бизнес година, който Ви е подготвил JobTiger.

Свързани публикации