Планирайте HR събитията си за 2018 г. и спестете пари

JobTiger е най-големият организатор на кариерни и HR събития в България. Ние сме HR агенция за комплексни услуги и имаме дългогодишен опит в провеждането на подобни форуми в цялата страна. Именно затова нашият отдел „Събития“ за втора поредна година, но за пръв път толкова отрано, подготви целия си календар за идната година. Това беше повод да си поговорим с Вили Такева, която ръководи отдела и стои зад цялото планиране.

Фокусирахме се върху първите две събития за 2018 г., за да помогнем на компаниите също да планират по-сполучливо своите бюджети и предстоящи участия. Първото събитие е HR Industry (8 февруари 2018 г.) – ежегодно специализирано изложение на HR гилдията в България. На него участват десетки фирми, а над 500 посетители се събират всяка година, за да се запознаят с HR услугите и иновациите, които изложителите искат да представят.

Следващото събитие е „Национални дни на кариерата“ – кариерен форум, който се провежда между март и април в 8 български университетски града. То е най-старото, разпознаваемо и мащабно кариерно събитие в страната и събира близо 20 хиляди посетители всяка година.

Вили Такева наблегна и на ползите, които изложителите имат, използвайки предварителния календар на JobTiger. Една от тях е, например, че така фирмите спестяват пари – цените за ранна регистрация са значително по-ниски от стандартните. Друга очевидна полза е, че по този начин компаниите могат да планират по-добре времето си и натоварването на служителите си отрано.

Заповядайте и вие – разгледайте календара ни и се възползвайте от преференциалните условия, които ще важат още кратко време.

Свързани публикации