Pratik Sharma, Critical Mix: „Предлагаме доста възможности за млади хора“

На 14 и 15 март се проведе софийското издание на най-голямото кариерно изложение – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. На него се срещнаха 123 български и международни компании работодатели и над 7 хиляди посетители. Мнозина от младите хора получиха своите първи кариерни предложения за стаж или работа.

По време на форума разговаряхме с г-н Георги Михов и г-н Pratik Sharma от Critical Mix. Компанията е фокусирана върху „data insights“ или както каза г-н Михов, „ние създаваме данни за нашите клиенти, така че те да могат да насочат правилно своите инвестиции“. Фирмата участва за пръв път на това изложение и като цяло е отскоро на българския пазар като юридическо лице.

От разговора научихме, че представителите на Critical Mix търсят млади и динамични хора с предприемачески дух, които искат да подобрят живота и кариерата си. Интересна подробност е, че за отворените позиции не се търси някаква определена квалификация – важното е хората да имат интерес и желание за работа.

Чуйте, какво още ни разказаха нашите събеседници в рамките на разговора ни.

Публикации от серията