Questers: „Тенденциите в ИТ сектора са последователни“

На 10 октомври 2017 г. станаха ясни победителите в шестото издание на ежегодното проучване „ТОП ИКТ Работодател“. Методологията и проучването са дело на специализираната в одит в областта на човешките ресурси компания Audit Advice Associates (AAA). Отличените компании бяха наградени на церемония в Български Културен Център.

Тази година, първото място в категорията „Аутсорсинг на ИТ услуги“, както и второто място в общото класиране, заеха Questers. Това е ИТ компания „специализирана в разработката на високопроизводствена платформа, интегрираща процеси и услуги за технологично ориентираните компании“. Фирмата системно създава екипи от специалисти в Източна Европа, които целенасочено да обслужват клиентите на компанията. За десетте си години на световния пазар, Questers е наела над 1000 разработчици, тестери и специалисти по техническа поддръжка в услуга на своите над 50 клиента.

Чуйте какво сподели Оперативният директор на Questers България, Мая Русева, пред нашата камера и очаквайте интервюта с останалите победители в проучването „ТОП ИКТ Работодател“ 2017 г.

Публикации от серията