Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: Загорка АД

Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2019: Загорка АД

Виртуални дни на кариерата 2019 наближават. На 16 май чрез http://virtual.careerdays.bg от всяка точка на света ще можете да се свържете онлайн с водещи компании в България, за да проведете кратко чат-интервю за работа с представители на HR отделите им. Запознайте се с някои от работодателите, които ще са част от това събитие.

С какво се гордее Вашата компания? 
С хората, традицииите и винаги вперения поглед към бъдещето.  

61% от нашите служители са част от компанията повече от 5 години, като 13% работят при нас повече от 20 години вече. Хората ни често се шегуват, че „Загорка е в ДНКто“ им.  

Загорка е основател на българските пивоварни традиции и същевременно с това е част от Хайнекен – най международният производител на бира в света. Това ни дава уникален шанс да бъдем верни на българския вкус и предпочитания, но и да черпим от международния опит и знания. 

Загорка е винаги ЗЕЛЕНА и винаги ИНОВАТИВНА. Не се страхуваме да бъдем пионери, да предлагаме иновации и винаги го правим с грижа към хората и природата, която ни заобикаля. Ние сме най-зелената компания в бързооборотния сектор, а наше първо и водещо правило в компанията е безопасността, с която никога не правим компромиси. Създали сме култура на грижа и БЕЗОПАСНОСТ сред всичките ни служители и активно работим с институции и различни организации в страната в стремеж да пренесем частица от нашено самосъзнание и извън компанията. 

Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители? 
Възможностите за учене и развитие са сред основните ни приоритети. Над 20 българи, започнали кариерата си в Загорка, в момента работят на ключови мениджърски роли някъде в света на Хайнекен. Почти целият ни лидерски състав е израснал в компанията и промотиран вътрешно. 

От друга страна, атмосферата в компанията е доста приятелска и неформална. Хората се чувстват като част от едно семейство. 

Кое е основното качество на Вашите служители? 
Кураж и идентифициране с ценностите на компанията (Стремеж към качество, Грижа за хората и природата и Забавление). Ние сме бирена компания – искаме хората да идват с желание на работа и да обичат това, което правят. Разбира се, имаме разработен компетентостен модел, към който се стремим, но преди всичко е важно желанието на човек да се учи и развива.  

Работим в силно конурентна и динамична среда и за да отговорим на бързо променящите се нужди на бизнеса, следва да бъдем бързи, гъвкави и адаптивни,  демонстрирайки постоянен стремеж към усъвършенстване.  

Какви позиции ще промотирате на Виртуални дни на кариерата 2019? 
Медиджър КачествоСпециалист ЗакупуванеЕксперт Човешки Ресурси , ИТ специалист Търговски представители 

Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?
Нямаме фиксирани стандартни въпроси, които задавме, защото подхождаме индивидуално спрямо всеки. 

Изследваме основно мотивацията на кандидата и се опитваме да разберем какъв потенциал носи всеки един кандидат. За нас е важно да се впишат в нашата култура и да изповядват ценностите на компанията. 

Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто? 
Да са готови за един открит и откровен разговор и да бъдат искрени. Да имат въпроси към нас. Търсим хора с правилната нагласа и потенциал, а ние сме готови да ги научим на занаят и да носят доброто си настроенние, разбира се. 

Свързани публикации