Risco Group: „Търсим разнообразни хардуерни и софтуерни специалисти“

Премина успешно 7-то поредно софийско издание на единствения в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (ВРО). То се състоя на 13 октомври в столицата. Тази година за пръв път, на 14 октомври в Пловдив, се проведе и локално издание на форума. Събитието в града под тепетата беше посетено от над 1000 млади хора, мнозинството от които бяха студенти, активно търсещи работа.

Разговаряхме по време на изложението с представител на Risco Group. Той сподели, че компанията е израелска и се занимава с проектиране и производство на софтуер и хардуер за домашна автоматизация и управление на охранителни системи. В България фирмата е изнесла почти целия R&D процес – от проектирането на хардуера, специализирания за него софтуер, облачните решения, както и самото тестване.

Научихме, че компанията търси много широк спектър специалисти – хардуерни експерти, Linux специалисти, embedded програмисти, както и други софтуерни разработчици. Местата са както за младши, така и за старши специалисти.

Очаквайте и следващите разговори, които проведохме по време на събитието.

Свързани публикации