Годишна конференция за мениджъри на проекти PMDAY България предстои

Годишна конференция за мениджъри на проекти PMDAY България предстои

Всяко бизнес начинание, което се стреми да постигне определена цел може да бъде характеризирано като проект. Управлението на проекти е сложна дисциплина, която изисква много знания и опит.

Пи Ем Ай Бъгария Чаптър е организацията, която цели разпространението на най-добрите стандарти и практии в управлението на проекти. Тя е част от глобалния Институт по управление на проекти – PMI. Със стотици хиляди членове в над 180 държави, PMI е най-голямата неправителствена организация в сферата на управлението на проекти. Както по света, така и в България, организацията изгражда среда за развитие и сертифициране на специалисти в тази сфера чрез разпространение на информация и разнообразни инициативи като организиране на дискусионни форуми, както и на семинари и конференции.

За пета поредна година PMDAY България ще събере професионалисти от различни браншове от цялата страна. След изключителния успех и рекордния мащаб на конференцията миналата година, очакванията към тазгодишното събитие са още по-високи. То ще се проведе на 20 ноември в Интер Експо Център. Тази година мотото на конференцията е „Промяна. Предизвикателство. Възможност.“ и отново ще гостуват световно признати професионалисти от България и света. Те ще споделят своите идеи и опит, както и ще организират групови занимания (workshops), за да бъдат проиграни различни аспекти от динамичната природа на проектите.

Без значение от професия, възраст или индустрия – всички, които биха искали да допринесат за развитието на бизнеса си, са добре дошли на PMDAY България 2015.

Свързани публикации