Национални дни на кариерата 2024 – гр. Велико Търново – изложители (част 1)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Велико Търново – изложители (част 1)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус, на 9 април 2024 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger

JobTiger предлага на своите клиенти комплексни услуги в областта на човешките ресурси. Стремежът на компанията винаги е бил към интегрирани и ценово – ефективни решения, чрез които да подпомага усъвършенстването на пазара на работна сила в България, за да се подобрява и икономическата среда в страната. JobTiger предлага следните услуги:

• Обяви за работа и работодателите, които се отличават – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България www.jobtiger.bg.

• Подбор на персонал – пълен набор от услуги по подбор на персонал, чрез които екипът на JobTiger Recruitment намира мечтаната работа за своите клиенти – www.jobtiger.agency.

• Кариерни събития – екипът ни е най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата” – www.careerdays.bg.

• Zaplatomer.bg – инструментът Zaplatomer.bg позволява сравнение на заплатата с други хора на същата позиция, улеснява подготовката за интервю за работа или оценка на представянето и дава съвети как да се въоръжите с аргументи в преговорите за заплата.

• Кариерно консултиране – за да улесни избора, планирането и постигането на мечтаната кариера на хората в България, JobTiger предлага индивидуални консултации по кариерно планиране и развитие. Услугата е подходяща за работещи, безработни, млади специалисти, студенти и ученици.

• Медии – медийните канали на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, Facebook и LinkedIn страниците ни и др.), систематично и последователно отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

• Employer Branding – чрез услугите за подобряване на работодателското представяне JobTiger се стреми да подпомогне клиентите си, които се стремят да се отличат като разпознаваемо и желано място за работа, в комуникацията с техните бъдещи служители.

• HR одит и консултиране – задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компаниите – www.hrauditadvice.com.

• Персонал под наем – Tiger OnSite е компания, която се специализира в предоставянето и управлението на служители по временна заетост, outsourcing, out-staffing.


Kaufland

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.

При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.


WePrevent Bulgaria

Ние сме с главно седалище Амстердам, Холандия и развиваме дейността си в областта на видеонаблюдение и превенция 24/7. Осигуряваме на нашите клиенти сигурност, защита и превенция, посредством отговорното и професионално отношение към техните потребности.

   Открихме офиса си в България, гр. Велико Търново през 2012 г. и стартирахме с екип от няколко души. От тогава до момента се развиваме и надграждаме непрестанно, вече сме над 160 души, това се дължи най-вече на екипната работа и високите цели за развитие към, които се стремим.

Какво споделят колегите при последната обратна връзка за работата в компанията? 

Ето някои от отговорите на въпросите "Защо работиш в WePrevent?" и "Какво ти харесва в работата в WePrevent?"

 • “Първо ме задържа колектива, всички са страхотни и бих казал, че намерих и приятели. На второ място е самата работа, много е интересна и до преди да започна, такова нещо бях чувал и виждал само по филмите. Все още ми е интересно, защото не е еднотипна работа, а е разнообразна, различни разнообразни ситуации има, предизвикателства и място за развитие във фирмата.”
 • “Работя в WePrevent, защото работата като CCTV оператор ми харесва и се чувствам полезен отговаряйки за сигурността на клиентите на фирмата”
 • “Работата е сладка и в средата, която работя почти няма стрес, което за мен е от най-важните неща на работното място.”
 • “Защото работата ми позволява през деня да разполагам с повече свободно време”
 • “Локацията е добра, заплащането е редовно и коректно. Обстановката е спокойна в повечето случай. Фирмата има повече положителни отколкото отрицателни страни”
 • “Офис средата, приятелите”
 • “Интересно ми е естеството на работата и ползата ѝ за клиентите, които използват услугите ни.”
 • “Защото е фирма с голямо бъдеще, предвид нарастването на желаещите да си осигурят сигурност и спокойствие.”
 • “Харесва ми и ми допада работата на смени.”
 • “Започнах работата на шега преди 5 години без сериозни намерения да оставам. Работя във фирмата, за да преживявам като всеки друг работещ човек и за да спонсорирам други мои занимания. “
 • “Работата е интересна, има гъвкаво работно време и млад екип”


Dentaprime

DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 16 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

✓ Перманентно търсене на таланти

Силно вярваме, че талантът не е непременно свързан с изкуство. Талантът е дарба, вътрешна мотивация и сила да бъдеш, да искаш, да можеш… Концепцията за перманентно търсене на талантливи кадри с амбиция за успешна реализация често бива погрешно асоциирана с високо текучество на кадри. Реалността: не можем да си позволим заради липсваща обява за работа в определен момент да се разминем с истинските таланти.

✓ Корпоративни обучения

При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

✓ Социални гаранции

Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

✓ Езикова школа

DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език, като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

✓ Здравословно хранене

Всеки ден МДЦ „Дентапрайм“ осигурява на служителите си разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества, с високи вкусови качества. Освен това, с приготвянето на чаша зелено смути всеки ден, ръководството на клиниката си поставя за цел да осигури на всеки служител препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи.

✓ Зони за отдих Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка.

✓ Подаръци за рожден ден

Клиника DENTARIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.

✓ Корпоративни празници

Екипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.


GHR German Human Resources GmbH


Българо-американска комисия за образователен обмен „Фулбрайт“

Комисията е двунационална и се ръководи от Управителен съвет, който се състои от пет американски и пет български граждани. Те представляват основните държавни и обществени дейности: управление, образование, култура, изкуство и бизнес. Почетни съпредседатели на Комисията са американският посланик и българският министър на образованието и науката.

Глобални перспективи от квалифицирани американски учени и професионалисти;

Осъществяване на проекти, които изискват бързо изпълнение или гъвкава времева схема чрез краткосрочни обмени в рамките на една календарна година;

Изграждане на устойчиви връзки с учени и институции в САЩ.


Изи Кредит

Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) е част от Мениджмънт Файненшъл Груп АД (МФГ), което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги. Компанията стартира своята дейност през 2005 г. и към днешна дата има развитата търговска структура, която представлява мрежа от над 200 офиса с повече от 4500 служители и сътрудници, с помощта на които се покриват множество населени места и така се осигурява достъп до финансовите ѝ услуги от почти всяка точка в България.

Компанията е узряла и стабилна и една от основните цели пред нас е успешно развитие и разрастване на международните пазари. В момента бизнес моделът ни работи успешно в държави като Румъния, Полша Мексико, Русия, Северна Македония и Украйна.

Компанията подкрепя развитието и желанията на служителите. Основната цел е всеки човек да бъде дългосрочно част от компанията, затова и разполагаме с разнообразни и индивидуално разработени програми за развитие. Обикновено гледаме навътре сред нас и даваме възможност на всеки да опита и развие професионалните си компетенции в различни сфери.

Ако е нужно да се облече в пример, когато обявяваме вътрешен подбор за релокиране в друга държава, избраните кандидати преминават през дълъг процес на подготовка за всичко, което предстои, за да могат да посрещнат спокойно и уверено предизвикателствата, които се изправят пред тях, като същевременно разчитат на подкрепата на всички екипи от различните сфери, за да могат да поемат напред и успешно да развиват и управляват бизнеса в новата и динамична обстановка, която всяка друга държава разкрива пред тях.


LC Waikiki

Ние сме един от най-големите търговци на облекла и модни аксесоари в света. Всеки ден посрещаме милиони клиенти в близо 1 300 магазина в 57 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Нашата история започва във Франция през 1988 година, като днес сме най-голямата турска модна марка, с амбицията да бъдем сред трите най-големи модни марки в Европа.

В България сме на пазара от 2010 година, като за това време сме се првърнали в една от любимите марки на българите и сме измежду трите най-популярни търговци на облекла в страната.

Нашият основен бизнес е традиционната търговия на дребно. Имаме 33 магазина в най-големите молове и търговски паркове в страната. От 2014 година насам България е част и от новия съвместен проект за електронна търговия на LC Waikiki, който обединява няколко страни в Източна Европа.

Нашата мисия е да предлагаме облекла и аксесоари с високо качество и привлекателен дизайн за всички клиенти, независимо от тяхната възраст, произход или доходи, защото ние вярваме, че всеки заслужава да се облича добре.

Свързани публикации