Остава 1 ден до обявяването на най-добрия ИКТ Работодател

 

TOP_ICT

На 10 октомври ще се проведе церемонията по награждаването на най-добрите работодатели за 2017 г. в ИКТ сектора. Проучването „ТОП ИКТ Работодател“ се провежда за шеста поредна година, а целта му е да изследва ангажираността и удовлетвореността на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) и да открои предпочитаните работодатели в сектора. Организатори са JobTiger и ICT Media. Проучването се провежда по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА).

Категориите, в които ще бъдат отличени най-добрите работодатели, са:

  • „ИТ услуги“
  • „Аутсорсинг на ИТ услуги“
  • „Развой на софтуер“
  • „Малки компании с персонал до 60 служители“.

Преди церемонията по награждаването, традиционно се провежда Кръгла маса, по време на която се изнасят и дискутират резултатите от извършеното проучване. Тази година в нея ще се включат Искрен Ангелов, Началник на отдел „Активна политика на пазара на труда“, Министерство на труда и социалната политика, Елена Маринова, Член на УС и Председател на Комисията по образование на БАИТ и Президент на Мусала Софт, Светослав Иванов, Изпълнителен директор Българска аутсорсинг асоциация, Адв. Весела Кабатлийска, Ръководител на трудовоправeн екип Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“, Ива Тодорова, Член на управителния съвет на AmCham и Изпълнителен директор по регулаторните въпроси в IBM, Георги Първанов, Член на УС Българска асоциация за управление на хора и Стоян Ганев, Управител на Audit Advice Associates.

Партниращи организации по проекта „ТОП ИКТ Работодател“ през годините са били Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Българската асоциация по информационни технологии,  Българска асоциация за управление на хора. Тази година спонсори са Experian и „Динова, Русев & Партнърс“.

Свързани публикации