SAC | Tischman: „Sofia Airport Center създава не просто работна среда, а преживяване“

Спонсорирана публикация

На 13 октомври ще се оповестят резултатите от поредното издание на ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“. В проучването участват 31 компании от IT сферата и телекомуникациите. Целта на мероприятието е да бъдат отличени най-добрите работодатели, на базата на широкоформатно допитване до всички служители от компаниите, които са се включили в проучването.

Партньор на „ТОП ИКТ Работодател“ за поредна година е Sofia Airport Center | Tischman International Companies. Компанията е бизнес парк в района на летище София, в който е концентрирана идеята да бъдат предоставени високотехнологични и разнородни преживявания на наемателите. От компанията са горди с факта, че бизнес паркът предоставя не просто работно място за мнозина, а и истинска емоция и атмосфера за служителите на фирмите, наели в комплекса бизнес площи.

В проучването „ТОП ИКТ Работодател“ вземат участие някои от най-големите и познати компании в телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите. Сред тях има както български, така и международни фирми, опериращи на нашия пазар. Самото проучване се провежда по инициатива на технологичния издател ICT Media и  JobTiger, а резултатите се оценяват по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА). Резултатите от проучването ще бъдат обявени на 13 октомври по време на Кръглата маса, организирана за целта.

Проектът се изпълнява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България (AmCham), Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Генерални партньори на инициативата са Tishman International Companies и CSC. Партньори на проекта са Experian, Taulia, MetLife, SoftServe и Dinova Rusev & Partners.

Публикации от серията