Семинарната програма за HR Industry 2017 вече е известна

HRIndНаближава шестото ежегодно издание на единствения по рода си специализиран форум – HR Industry. Освен участието си в самото изложение, част от фирмите са подготвили и допълнителни представяния. 16 компании ще проведат интересни презентации, в които ще се дискутират актуални и значими теми от HR сферата.

Стартираме с презентациите на ADLER / EducaThink и ForTeam Consult. Първата компания ще осветли въпроса за коучинга, изнасяйки презентация със заглавие „Adler Professional Coaching and Importance & Effectiveness of Coaching in Companies“. Втората компания ще презентира паралелно в друга зала по темата „Организационни трансформации – инструменти и стратегическата роля на HR функцията“. Застрахователният гигант и генерален спонсор на събитието MetLife ще продължи с много интересната тема „Повишаване удовлетвореността на служителите в условия на съществуващи финансови ограничения“, докато Тренквалдер ще изнесе лекция „2017 – Криза за кадри или криза на комуникацията“. От Business Effect ще говорят за „Как да разберем кои са движещите сили и мотиваторите на хората?“, а Eudaimonia Solutions са посветили работилницата си на „Повтарящи се организационни проблеми и цялостен подход за решаването им“. Темата за коучинга очевидно се радва на широк интерес сред участниците, тъй като освен по-горе обявената тема на ADLER, още три компании – Equinox Partners | Intunity Coaches, In Your Hands и Mentor Coaches – ще обсъждат различни аспекти на коучинга в бизнеса.

Освен горепосочените теми и компании, още няколко водещи фирми ще дискутират и други любопитни и много полезни теми, които съдържат потенциала да обогатят и допълнят знанията на присъстващите специалисти от бранша. Фирмите сами са избрали казусите, изхождайки от личния си опит и компетенции, като целта винаги е те да се релевантни за ситуацията на пазара.

Семинарната програма традиционно съпътства изложението HR Industry и през годините винаги е демонстрирала, че съдържа в себе си много любопитни, актуални и дискутирани теми, които са от ключово значение за всички специалисти от бранша. И тази година се очаква местата в залите да бъдат бързо заети, поради големия интерес на публиката.

Ако търсите професионални решения и искате да се запознаете с най-новите продукти и услуги за управление на човешки ресурси не пропускайте шанса в един ден да се срещнете с десетките участници в HR Industry 2017!

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор за шести пореден път е застрахователният гигант MetLife. Организационен партньор е Interpred WTC – Sofia, партньор е БАУХ, медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, DEV.bg и expoworld.bg.

Свързани публикации