Sirma Business Consulting: „Служителите ни вярват в начина, по който се управлява компанията“

На 11 октомври станаха ясни победителите в петото юбилейно издание на ежегодното проучване ТОП ИКТ Работодател. За първа година организация от сектора на изнесените услуги оглавява класацията „ТОП ИКТ Работодател“. TSD Services е начело на подредбата, част от петото юбилейно издание на проекта на ICT Media и JobTiger. През 2016 година проектът се провежда под слогана „5 години успешни заедно“. Методологията и проучването са дело на специализираната в одит в областта на човешките ресурси компания Audit Advice Associates (AAA). Отличените компании бяха наградени на церемония на 11 октомври 2016 г. в хотел Best Western Premier Sofia Airport.

След края на церемонията разговаряхме с ръководителя на една от фирмите победители. Цветомир Досков, Изпълнителен директор на Sirma Business Consulting, сподели пред камерата ни, че в основата на успеха им стои вярата в колектива, а предоставените прекрасни условия за служителите са изтласкали компанията напред. Компанията бе отличена в категорията „Малки компании“.

Г-н Досков сподели още, че преди награждаването не е имал очаквания, но все пак някакви нагласи какви ще бъдат резултатите от участието на фирмата в надпреварата. Той добави, че служителите вярват в начина, по който се управлява компанията, в добрата вътрешна комуникация, както и в посоката, в която се развива всичко. Г-н Досков каза още, че плоското управление на фирмата също е допринесло за успеха – всеки един служител може да поеме по всяко време лидерска роля.

Очаквайте и разговорите ни с останалите победители от проучването.

Свързани публикации