Sirma Business Consulting спечели приза ТОП ИКТ работодател за 2014 г.

На 15 октомври, на официалната церемония по награждаване на ТОП ИКТ работодател, бе връчено престижното отличие ТОП ИКТ Работодател 2014г. В третото издание на проекта „ТОП ИКТ Работодател– инициатива на технологичния издател ICT Media и кариерния уебсайт и агенция за подбор на персонал JobTiger., компанията, отличила се като най-добър работодател в ИТ сектора, е Sirma Business Consulting.

Sirma Business Consulting съчетава опита на Сирма Груп Холдинг (доказан ИТ интегратор в България) и екип от професионалисти (мениджъри, банкови експерти и консултанти) с дългогодишна банкова практика в България и чужбина. 

Компанията е специализирана в доставката на висококачествени бизнес и ИТ решения, основани на многогодишен опит и добро познаване на различни финансови и платежни продукти и услуги. Фирмата се фокусира в изграждане и внедряване на WEB, мобилни и десктоп приложения, използвайки иновативни технологии при създаването на собствени продукти и софтуерни разработки.

Клиентите на Sirma Business Consulting са над 40 финансови, банкови и небанкови институции, намиращи се в Европа, Америка и Азия.

Основна политика на компанията е да стимулира инициативността и креативността на своите служители . Работната среда е приятелска и подкрепяща, биват ценени талантът, интелигентността, екипният дух, креативността и идеализмът на служителите на фирмата. Да работиш в Sirma Business Consulting означава да имаш свобода – свобода на мислене, свобода на действие… свобода на себереализиране!

Публикации от серията