Sitel: „Дни на кариерата в секторите IT, Телекомуникации и BPO се утвърди като единствения специализиран форум в индустрията“

Спонсорирана публикация

Наближава поредното издание на ежегодния кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO. В изложението, което ще се проведе на 14 октомври, ще участва и компанията Sitel Bulgaria, част от Sitel Group. Фирмата е водещо име в BPO сектора и постоянно разширява екипите си. Sitel разполага с над 100 офиса в над 20 държави по света. Българският офис е водещ за региона, факт, засвидетелстван от множеството награди, спечелени от това поделение на компанията в последните години.

Sitel Bulgaria залага много на своите служители. Компанията има традиционна програма за развитие на талантите. От компанията изтъкват, че за тях е от особено значение ценностите на техните служители да съвпадат с корпоративните ценности, тъй като това е единствено възможният път към високите резултати и трайния успех.

Желаещите да стартират кариерата си в утвърдена международна компания с дългогодишни традиции и перспективно бъдеще, могат да посетят щанда на Sitel Bulgaria на предстоящото кариерно изложение.

Заповядайте на „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в залите на организационния ни партньор Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Свързани публикации