Софтуерният университет подкрепи JT Creative Lab

Софтуерният университет подкрепи JT Creative Lab

В наши дни онлайн пространството безспорно е съществена част от ежедневието. Все повече са хората, които предпочитат да четат онлайн новини, да търсят информация, да купуват стоки и услуги онлайн. Все повече бизнесът започва да разчита на силно и безкомпромисно онлайн присъствие. Ако преди компаниите разчитахa само на сайта си, за да се презентират, то това вече не само е задължително, но и крайно недостатъчно. Защото освен добър сайт, с модерен дизайн, оптимизации и структурирано съдържание,  бизнесът трябва да има добре развити канали във Facebook, LinkedIn, Instagram, реклама в Google и всичко това да е свързано с нуждите и бизнес модела на компанията.

Ето защо сме толкова щастливи да ви обявим, че Софтуерният университет  вече е официален партньор на JT Creative Lab – дигиталният проект за масов брейнсторминг на JobTiger.

Inside:

JT Creative Lab: Измисли най-добрия сайт за работа е инициатива, с която JobTiger мотивира хората да споделят идеите си. Всеки може да даде предложение, всеки може да гласува, всеки може да коментира, а целта е да бъде измислен сайт от потребители за потребители, който да улесни възможно най-много процеса по търсене и предлагане на работа.

Както вече знаете,  всяка седмица ще има победител, чиято идея е събрала най-много гласове. Досега, обаче,  пазехме като изненада,   наградите, които ще раздадем на най-креативните. Благодарение на нашите любезни партньори от Софтуни, всеки победител ще получи ваучер за един от следните модули, които са част от единственото цялостно обучение по дигитален маркетинг в България:

Очакваме вашите идеи на www.jobtiger.bg/creativelab!

Свързани публикации