Световният лидер в застраховането AIG ще наеме 400 нови служители до 2015 г.

Световният лидер в застраховането AIG ще назначи 400 нови служители в Центъра за Споделени Услуги, който отвориха в гр. София.

AIG

На 6 юни ще бъде проведен Ден на отворените врати, по време на който посетителите ще могат да се запознаят с работната обстановка в AIG, да разберат повече за дейността на компанията, за свободните позиции и как могат да се присъединят към екипа от професионалисти.

Към момента в Център за Споделени Услуги на AIG в гр. София работят 100 служители, а тенденцията за растеж до 2015 г. предвижда увеличаване на техния брой до 500. Вече има открити работни позиции в четири направления – Администриране на застрахователни полици, Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, Администриране и ликвидация на щети и Администриране на застрахователни премии. За всяко от направленията компанията има различни изисквания, които ще могат да бъдат обсъдени в Деня на отворените врати. Основните умения, които подходящите кандидати трябва да притежават са: желание за развитие в застрахователния сектор, добри комуникационни умения за работа с клиенти и владеене на английски или друг европейски език. Компанията осигурява стартово обучение с продължителност 6 – 12 седмици за всички нови служители.

Можете да се регистрирате за Ден на отворените врати в AIG на следния адрес: http://www.jobtiger.bg/AIG-Open-Doors-Day/. Тъй като местата са ограничени, от компанията ще се свържат допълнително с всеки желаещ, за да потвърдят участието му.

 

AIG е най-големият световен застраховател с повече от 88 милиона клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, живото-застраховане и пенсионно осигуряване. Базирана в Ню Йорк, AIG има над 62 000 служители в над 90 държави.

AIG е първият чуждестранен застраховател в България, стъпил на пазара на общото застраховане преди повече от 15г. предоставяйки услуги, предимно на корпоративни клиенти, но и индивидуални продукти за частни лица.

През есента на 2013 година AIG започна изграждането на стратегически Център за споделени услуги, който да подпомага оперативните дейности на регион Европа. 

Свързани публикации