Владимир Николов, Etem Bulgaria: „Стараем се да дадем шанс на млади хора без опит“

На 14 и 15 март се проведе софийското издание на най-голямото кариерно изложение – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. На него се срещнаха 123 български и международни компании работодатели и над 7 хиляди посетители. Мнозина от младите хора получиха своите първи кариерни предложения за стаж или работа.

По време на форума разговаряхме с г-н Владимир Николов. Той представляваше на изложението Etem Bulgaria – компания за производство на алуминиеви профили за различни индустрии, включително и автомобилостроенето. Г-н Николов спомена, че потребителите познават фирмата най-вече покрай алуминиевите профили за дограми, които тя изработва. Той обърна внимание и на факта, че най-високата сграда в страната до момента – Capital Fort – също е изцяло облицована с техни профили. Очаква се и строящата се нова най-висока сграда в страната – Sky Fort – по подобен начин да бъде с фасада на Etem. Компанията оперира и в чужбина.

Г-н Николов спомена, че фирмата се надява да открие различни нови служители – особено търсени са специалисти с инженерен профил. Търсят се обаче и административни кадри, тъй като компанията се разраства с много бързи темпове.

Чуйте какво още сподели нашият събеседник в рамките на разговора.

Публикации от серията