Woodward на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението се включи и Woodward България. Компанията е американска и е насочена към два бизнес сегмента – енергиен и авиационен бизнес. По първия от двата компанията се занимава с дизайн и сервиз на конвертори за вятърна енергия, а по втория, произвежда части за самолети. Woodward отваря нова производствена база в София, насочена изцяло към авиационния бизнес. Позициите, за които се търсят хора, са стажантски и постоянни, основно насочени към производствената база. Планът е за година и половина компанията да наеме около 140 човека.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията