Явор Русинов, Началник отдел „Големи корпоративни клиенти“ в Райфайзенбанк: „Истината е, че колегите ми са страхотни“

Спонсорирана публикация

През изминалата седмица имахме удоволствието да се запознаем с Явор Русинов, Началник отдел „Големи корпоративни клиенти“ в Райфайзенбанк (България). Той е част от екипа на банката вече  10 години.

Г-н Русинов започва кариерата си в друга финансова институция, но бързо се ориентира към Райфайзенбанк, тъй като още тогава тя се отличава като една от водещите банки в страната.

Г-н Русинов споделя, че екипът на банката е страхотен и е изграден от отлични професионалисти. Мотивира го и същността на работата му – възможността всеки ден да вършиш нещо различно и да научаваш нови неща.

Днес банката е със стабилна позиция на пазара, с изключително чист портфейл и много добра клиентска база. Според него, Райфайзенбанк ще продължи да расте и да се развива като една от водещите банки в България.

За г-н Русинов е важно младите, новопостъпващи колеги, да са с желание за работа, да учат нови неща и да са готови да се борят и да преодоляват проблемите. Той отправи и два съвета към хората, които искат да станат част от екипа на Райфайзенбанк. Първият е да се уверят, че владеят английски език на отлично ниво, тъй като това е задължително изискване за тези, които искат да градят кариера във финансовата сфера. Допълнително, според него, младите хора не трябва да поставят на първо място заплащането. Според него, в началото по-важен е изборът на място, което предлага възможности за развитие и придобиване на нови знания. Доброто заплащане идва след това.

Присъедини се към екипа на Райфайзенбанк България, научи повече за вакантните позиции и стажантски програми тук.>> https://www.rbb.bg/bg/careers/.

Публикации от серията