За проекта

Кои са новите българи с положително влияние върху живота ни?

Медиини партньори: JobTiger.TV, Bulgaria On Air, TV7, в. Преса, ProBook.bg, NEG

Организатор: JobTiger

Партньор: Национален младежки форум


За инициативата

„Човекът, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger в партньорство с водещи български медии, с който целим да идентифицираме новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

Кои са те? Кои са лидерите с ново мислене, които имат хъс и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на водещите медии в България?

Всяка седмица от предложените през седмицата лица, чрез гласуване трима ще бъдат определени за финалисти. В продължение на 10 седмици, заедно ще открием 30-те вдъхновяващи личности на нашето време.

Нека ги потърсим заедно.


Проектът включва:

Онлайн номинации, гласуване и обявяване на 30 българи с положителен имидж и влияние върху обществото.

В настоящия сайт всеки ще може да предлага аргументирани номинации за хората, които го вдъхновяват. Предложените през първата седмица хора, ще бъдат предложени заедно с аргументацията за номинацията им за гласуване през следващата седмица. В същото време публиката ще има възможност да предлага следващите номинации. Всяка седмица в състезанието ще остават тримата души с най-много гласове.

Така за десет седмици ще имаме излъчени 30 души, 30 нови лица, които обикновените хора намират за вдъхновяващи.

Това ще са хората, представители на човешкото лице на новото време.


Период на провеждане:

Номинации и гласуване: 13-ти август – 21-ви октомври

Обявяване на финалистите: 1 ви ноември - Ден на народните будители


Deprecated: Non-static method TVBlock::Render() should not be called statically in /home/inioneco/jobtiger.tv/inspiration/_tmp/compile/smarty/76333120014b9b1760aedbb7d8a0699a2bbe98c4.file.RightColumn.php.tpl.php on line 23
JobTiger.TVDeprecated: Non-static method FinalistsBlock::Render() should not be called statically in /home/inioneco/jobtiger.tv/inspiration/_tmp/compile/smarty/76333120014b9b1760aedbb7d8a0699a2bbe98c4.file.RightColumn.php.tpl.php on line 25
Финалисти

Представяме ви финалистите от изминалата седмица (22.10.2012 - 28.10.2012).

Ваня Григорова
133

Без Ваня светът щеше да бъде много по-мрачно място. Тя е необикновен човек, който постоянно пръска с...

Кирил Хинков
82

Номинирам Кирил Хинков, който ме вдъхновява със смелостта си да загърби удобната кариера и сигурна з...

Христо Янев
235

Този млад човек винаги те мотивира да гледаш напред и да се развиваш в България. Не зная, дали сте и...