Американски университет в България отваря вратите си за кандидати за EMBA програмата


Ден на отворените врати, 2 юни, с начален час 09:00 часа,

Център за образование и култура „Илиев” на АУБ, София

Американски университет в България (АУБ) организира Ден на отворените врати за кандидати по магистърската програма по бизнес администрация за ръководни кадри (ЕМВА) в София на 02 юни 2013 г. Те ще могат да посетят лекция по „Организационна структура и управление” на Стив Макгуайър, който освен, че е университетски преподавал, е консултант на мултинационални компании в над 20 страни по света. По този начин заинтересованите професионалисти ще се запознаят с начина на преподаване, ще имат възможност да разговарят с настоящите студенти, които могат да споделят личния си опит от EMBA програмата. Защо да се запишат в нея, какви са условията за прием и как да подготвят документите за кандидатстване? Какви знания и умения ще придобият, и какви перспективи ще се разкрият за тях след като завършат? Отговори на всички тези въпроси ще получат от екипа на EMBA програмата и ръководството на университета. Външни експерти ще дадат ценни насоки за успешното представяне на входния GMAT тест.

Executive MBA програмата на АУБ се предлага от 2003 г. и за 10 години се е утвърдила като една от най-качествените и взискателни програми на Балканите. Тя е отлично съчетание на американската образователна традиция, оглавяваща всички международни класации на университети, с европейския контекст, в който се развива бизнесът в България.

Продължителността на програмата е 16 месеца. Обучението се провежда в София в събота и неделя, два пъти в месеца. Това позволява на работещите мениджъри да получат световнопризната диплома без да се откъсват от служебните си ангажименти. Обучението е на английски език и е фокусирано върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Част от програмата е бизнес пътуването, което се провежда в европейски държави, като Великобритания, Швейцария и Германия. Студентите се срещат с мениджмънта на световно известни компании и дискутират актуалните предизвикателства и стратегии.

За качеството на EMBA програмата в АУБ говори най-вече успехът и професионалната реализация на близо 260 възпитаници. Сред тях са Асен Ягодин, генерален изпълнителен директор на Българската банка за развитие и председател на Борда на директорите на БФБ-София; Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell за България и Александър Дурчев, Управител на Аll Channels Communication Group и председател на Българската асоциацията на ПР агенции.

Повече информация за програмата на събитието на:  www.facebook.com/AubgEMBA .

Свързани публикации