IT4HR – еднодневен тренинг курс за рекрутъри и HR специалисти в IT сферата

17 март 2017 Спонсорирана публикация

courseПрез последните години IT индустрията се развива бурно и паралелно с търсенето на кадри, расте и списъкът от търсените и изисквани от IT компаниите технологии. HR специалистите и рекрутърите в IT сферата имат сложната задача да се справят с неясната технологична терминология, която им се налага да използват в работното си ежедневие. Налице е нуждата им от познания и разбиране за основните понятия и процеси в IT сферата.

На тази нужда цели да отговори специализираният еднодневен тренинг курс за HR специалисти и рекрутъри в IT сферата, IT4HR. Той е организиран от Международна компютърна академия IT STEP и ще се проведе на 24-ти март от 10:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55.

Тренинг курсът  ще протече в четири тематични блока, които ще представят цялостно ключовата терминология в сферата на информационните технологии. Основните теми, които ще бъдат засегнати по време на обучението са:

  • Основи на технологиите.
  • Изисквания на IT компаниите според техния профил.
  • Управление на кода и технологичните проекти.
  • Изразни средства, термини, дефиниции и жаргон в IT средите.

Участниците ще получат реални примери и съвети как да използват получените знания в практиката си. Те ще имат и възможността да изградят нови контакти с други специалисти от HR сферата, както и да обменят с тях полезни идеи и практики.

За повече информация и регистрация за Вас и Вашия екип посетете страницата на събитието: https://itstep.bg/news-bg/it4hr-ednodneven-trening-kurs-za-rekrutri-i-hr-specialisti-v-it-sferata/.

Свързани публикации