Мотивацията е ключ към успеха

10 септември 2014 Спонсорирана публикация

На 8 и 9-ти октомври в София, британският лектор и автор Гавин Ингам ще проведе два семинара на тема „Мотивация”.

Gavin-BW

Гавин е автор на 2 книги („Motivate People“ и „Objection, Objection, Objection!“), а в последните 10 години е провел стотици обучения на 4 континента по темите мотивация, работа в екип, продажби и лидерство за успех. В България е за първи път и ще води 2 събития: 

Вечерен семинар – 8-ми октомври, зала SEC на Парадайс център. В рамките на 3 часа, Гавин ще мотивира и зареди присъстващите с енергия, откривайки пред тях заобикалящите ги възможности и предоставяйки им работещи стратегии за постигане на повече успехи. Събитието е идеално за търговски екипи, консултанти и всички с нужда от допълнителна мотивация в ежедневието си. 

Бизнес обучение – 9-ти октомври, зала SEC на Парадайс център. Гавин ще проведе бизнес обучение насочено към управители на малки и средни фирми, мениджъри на различно ниво в средни и големи компании, управители на различни по големина екипи и членове на екипи. Обучението ще предостави работещи техники за: 

  • Краткосрочна и дългосрочна мотивация на екипа; 
  • Ангажиране на екипа с целите на компанията; 
  • Развитие на екипа за достигане на върхова производителност и др. 

Пълна програма на двете събития, организирани от ToTheTop Event Agency, и повече за Гавин Ингам ще намерите на сайта на събитието www.motivation.tothetop.bg

Свързани публикации