Нинджа презентатори

Актуално към 20 юни: Организаторите отмениха семинара и очакват да се проведе през есента, вижте повече информация тук

За да си добър презентатор вече не е достатъчно да си харизматичен. Образованата публика, която поглъща онлайн информация ежедневно, очаква да й дадеш нова храна за мислене в жив контакт, да я предизвикаш и включиш в приключението, наречено презентация. А ако не я завладееш в първите няколко минути, има голяма вероятност да я загубиш завинаги.

Не е нужно да отидеш до Япония, за да станеш нинджа презентатор!

С това намигване те посреща сайтът на нинджа презентаторите, които организират семинар, за да обучават в изкуството на презентирането. На 21 юни четирима души ще ви запознаят с четири от важните елементи на една добра презентация. От 9 до 17.30 ч с почивки ще говорят:

Петър Шарков, един от основателите на MindMapping – за брейнсторминг и креативност и как да се организираме преди презентацията

Стив Кайл, собственик на Xentio – за изкуството да се държиш добре на сцена (а той разбира от тези неща – помните презентацията му в TEDxBG);

Николай Михайлов, преподавател и главен редактор на CGArt.bg – за убедителната визия;

Любомир Стоянов, съосновател на Slides.bg – за техническата подготовка и успеха извън сцената.

В дискусия в блога на Василена Вълчанова за това дали добрата презентация е въпрос на талант или плод на здрава работа нинджите твърдят, че добрият презентатор не се ражда такъв. Чуйте ги и на живо. Освен ако не смятате, че „четвъртък е ден, в който човек не трябва да учи нови неща“.

Регистрацията е тук, а с промо код JobTIGER ще получите 15% отстъпка.

Във видеото – един полезен урок как да направите 3D ефекти в PowerPoint презентацията си. Още полезна информация може да намерите във Facebook страницата „Тайните на добрата презентация“.

Свързани публикации