„Сиско академията ми даде шанс да си намеря работа“ – една история, която вдъхновява

Днес разговаряме с Радослав Трифонов, един от многото възпитаници на Сиско мрежова академия. На 20 години той е решил да живее в Гърция, но открива, че това не е неговото място, въпреки че прекарва там 7 години. Иска да работи в ИТ сектора, но няма необходимите знания. Случайно попада на информация за академията и решава да се запише. Работи в Гърция през петте работни дни от седмицата, а през уикенда се връща в България, за да присъства на обученията.

Към днешна дата Радослав вече е бивш възпитаник на Сиско мрежова академия, живее и работи в България като ИТ специалист и смело може да каже, че е сбъднал мечтата си.

Сиско мрежова академия дава шанс на всички хора, които имат желание да се развиват в ИТ сектора, без в момента да имат необходимите знания, да започнат. „Тя ти дава старт, дава ти старт да започнеш“ и с труд, мотивация и упоритост да постигнеш мечтите си.

Дейността на Сиско мрежова академия в България се популяризира от БАМА (Българска асоциация на мрежовите академии). Асоциацията нееднократно е била част от инициативи за предоставяне на възможност за летни стажантски програми на най-добрите випускници от мрежовите академии, за свързване на академиите с бизнеса. 

Българската асоциация на мрежовите академии (БАМА) е специален участник в най-големия кариерен форум, специализиран в секторите ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (BPO) – „Дни на кариерата“, който ще се проведе на 16 октомври 2014 г. в Интерпред – СТЦ София.

Публикации от серията