SUPERлятна Академия 2016 ще се проведе между 26 август и 2 септември

superЗа пета поредна година SUPERлятна академия ще търси най-амбициозните ученици и учители в областите: програмиране, дизайн, front end development и мултимедия (видео клип и фотография). Инициативата е част от начинанието „Аз мога – тук и сега“.

SUPERлятна Академия 2016 г. ще се проведе от 26 август до 2 септември в Исмена – град Девин – СПА Хотел Исмена. Участниците ще се срещнат с едни от най-добрите специалисти в България в сферите на ИТ, маркетинга, креативното мислене, бизнес развитието, дизайна, визуалните и арт проекти, управлението на проекти, дисциплината и още много други, за да почерпят  знания, практични умения и съвети от тях.

Срокът за регистрация е до 23:59 ч. на 30-ти юни, а местата тази година са ограничени – само 100. Организаторите очакват всички талантливи ученици от 8 до 12 клас и учителите от средното образование. Заложеният принцип е: „Нека заедно покажем, че ТУК е възможно, а СЕГА е точното време!“. Те добавят, че предишните издания са били повече от успешни, но сега са приготвили още повече интересни лекции, уъркшопи, срещи със специалистите от успешния български бизнес, задачи, проекти, забавления и още ред инициативи.

Желаещите да се включат са поканени да се регистрират в една от следните области: Дизайн, Програмиране, Мултимедия (фотография и видеоклип) и FrontEnd Development. Експертите, които ще занимават младежите и техните учители, ще бъдат анонсирани поетапно до 31 август.

JobTiger е активен партньор на тази полезна инициатива и подкрепя всички дейности и добри намерения на организаторите.

Свързани публикации