Три промени в мениджмънта на VIVACOM

VIVACOM съобщиха за няколко промени във висшия си мениджмънт.

Мир1ослав Петров заема поста Главен директор продажби във VIVACOM. Професионалният му опит преминава повече от десет години в компанията и общо 15 години в сферата на телекомуникациите на българския и международен пазар. На новата си позиция Мирослав Петров ще отговаря за цялостната търговска политика на VIVACOM и ще ръководи дейността на дирекции: Корпоративни продажби, Продажби магазинна мрежа, Дилъри, Продажби на едро. Мирослав Петров има две магистърски степени от Техническия университет в София – Енергетика и Бизнес администрация.

 

2Никола Гечев оглавява на дирекция Корпоративни продажби. Той също има повече от 10 години стаж в компанията. Преминава последователно през позициите на старши търговски представител, регионален мениджър и старши мениджър в дирекция Корпоративни продажби. Никола Гечев е завършил висшето си образование по Международни икономически отношения в УНСС и преминава допълнителни квалификации в сферата на продажбите, управлението на екипи, финансите и маркетинга.

 

3Петя Златева е новият директор Продукти и услуги във VIVACOM. Тя има дългогодишен опит в сферата на телекомуникациите и на бързооборотните стоки. Основната ѝ отговорност във VIVACOM ще бъде стратегическото управление на портфолиото от продукти и услуги на компанията. Петя Златева е оглавявала дирекцията „Продукти и услуги“ в Globul и е била Маркетинг мениджър в DIAGEO България. Завършила е ХТМУ-София.

Свързани публикации