Признаците, че шефът ви вече не ви харесва

До вчера всичко е било по „мед и масло“, но днес ситуацията е различна. Шефът ви очевидно не ви харесва и таи негативни чувства. Разликата в настроенията се усеща от служителите безпогрешно – шефът вече не се държи по същия начин.

Какво се е случило? Защо началникът ви вече не е ваш приятел в офиса? Как трябва да постъпите? Това са трудни въпроси и отговорите често са заровени под купчина от детайли. Може причините да са различни – „оплескали“ сте някоя задача, започнали сте да закъснявате системно или просто са ви хванали, че говорите лошо зад гърба на хората. Причините, както споменахме, могат да са много различни, но крайният резултат често е еднакъв – шеф, който ви показва тъмната си страна.

В това видео можете да видите основните признаци, че нещо не е наред с началника ви. Ако ги забележите, не се колебайте – явно, има проблем. Подходете внимателно и разговаряйте с човека за намиране на правилните решения на ситуацията. Но преди всичко, уверете се, че знаците за лошото отношение са налице, а не си ги измисляте. А кои са тези знаци, ще научите от съветите на експерта в този случай.

Свързани публикации