MentorMate стартират курс за създаване на мобилни приложения за платформата iOS

На 12 октомври т.г. от 18 ч. в зала 325 „Мусала“ на Факултета по математика и информатика при Софийския университет ще се състои представяне на MentorMate Academy и безплатното обучение по iOS. Събитието ще се води от част от екипа на академията и представители на MentorMate, които ще разкажат подробно за инициативата, изискванията към кандидатите и възможностите за работа след успешно завършване на курса „iOS Application Development“. JobTiger е медиен партньор на събитието.

„Ще създадем Академия в София, в която ще обучаваме програмисти за мобилни платформи напълно безплатно и без обвързващи договори, като в края на първия 3- месечен курс ще предложим работа на най-добрите. В началото Академията ще е специализирана в обучение на програмисти за създаване на native apps за Apple (iOS) – това ще бъде първият толкова задълбочен курс на тази тема в България. На по-късен етап ще се разрасне и към други технологии. Първите курсове започват на 1 ноември 2012, а кандидати ще се набират през септември и октомври“, съобщи маркетинг мениджърът на MentorMate Николай Любчев.

Всички, които желаят да вземат участие в безплатното обучение или да разберат повече за фирма MentorMate и академията, са добре дошли.

МentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, Минесота, където е и основният офис. Освен там има локални офиси в Сан Хосе, София, Велико Търново и Пловдив. Клиенти на MentorMate са едни от най-иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500). Повече инфо на mentormate.bg

Публикации от серията